Glenburn house - Bearsden

Rear extension and internal alterations to provide open plan family dining kitchen and utility to an existing sandstone property in old-Bearsden conservation area.

We love our new extension. As a growing family it was important to us that we could create an open, comfortable kitchen/diner where we could spend quality time together. Amanda’s design managed this, tying the new rooms together with our existing property to create a welcoming, light filled space.

Amanda is very knowledgeable and approachable, and is such great support that we never felt out of our depth at any point throughout our build. Always at the end of the phone and ready to take ownership of all the technical detail, Amanda made the whole process of designing and constructing our extension painless to the point of being enjoyable!

We are delighted with the final product and would have absolutely no hesitation in recommending Amanda to anyone undertaking (or just thinking about) a project of their own. In fact we have already passed on Amanda’s details to a number of our friends.

– Louise and Andrew, Bearsden

Back to projects

Loading